Workout Shoes

TJÄNSTER & PRISER

Här nedan hittar du information om vad olika tjänster kostar. Vill du träna individuellt, tillsammans med en kompis eller i grupp? Se vad som passar dig! Om du vill träna utomhus tar jag med den utrustning som behövs för att genomföra passet, eller så bokar du en timme med mig i PT-Hörnans lokaler. Då har vi hela lokalen för oss själva och oavsett vad du väljer så planeras träningen utifrån dina förutsättningar och önskemål. Hitta bokningsbara tider på PT-Hörnan genom att klicka här.

Finns inte det alternativ du letar efter, exempelvis företagsträning? Skicka ett mail till astrid@idelid.com eller fyll i kontaktformuläret på hemsidan, så återkommer jag med ett prisförslag. 

Träna inomhus med IDELID på PT-Hörnan!

Klicka här för att se bokningsbara tider.

 

GRUPPTRÄNING UTOMHUS

SKICKA IN DIN INTRESSEANMÄLAN!

Du tränar utomhus tillsammans med andra, på ett säkert sätt. Vi använder egen kroppsvikt som motstånd men också redskap som kettlebells, slamballs och battleropes. Du tränar utifrån dina egna förutsättningar. 

2 tillfällen/vecka i 6 veckor (12 tillfällen)

Instruktion för ett hemmapass/vecka

Max 12 personer

1000 kr

PERSONLIG TRÄNING

Vi tränar utomhus på lämplig plats eller inomhus i PT-Hörnans lokaler med utrustning som passar dig och dina målsättningar. 

Kom igång-paket, 8 PT-timmar i 8 veckor inklusive individuellt träningsprogram och veckovis coaching:

5200 kr

Enstaka PT-timme:

700 kr

TRÄNING FÖR DIG OCH DIN KOMPIS

Personlig träning, för två personer som vill träna ihop.

Ta kontakt för prisförslag!

GRUPPTRÄNING FÖR MAMMOR

Träningsgrupp för mammor där du tränar ihop med andra personer som också har fött barn. Innan första tillfället får du som anmäler dig möjlighet till en enskild videokonsultation.

2 tillfällen/vecka i 6 veckor (12 tillfällen)

4-6 personer per grupp

Håll utkik efter nästa gruppstart!

 

Ett tillfälle är 60 minuter. För intresseanmälan, skicka ett mail till astrid@idelid.com eller ta kontakt via formuläret på hemsidan