IMG_9071_edited.jpg

IDELID

- träning & personlig coaching

Jag heter Astrid Iderström Lidén och jag driver IDELID - träning och personlig coaching i Karlstad. Jag gillar funktionell träning. Med det menar jag träning som är funktionell för dig i din vardag och som hjälper dig att nå förbi dina mål. Jag tycker att det är funktionellt att vara stark. Jag tycker också att det är funktionellt att äta tillräckligt mycket av sånt du gillar och mår bra av, så att du har energi till att träna.

Genom min utbildning till idrottsvetare på Karlstads universitet har jag med mig ett evidensbaserat tänk inom träning och kost, som jag grundar mitt arbete på. Jag har genomgått kursen Eleiko Functional Trainer stage 1 och jag är utöver det diplomerad mammatränare genom Intensive PT, så med mig kan du känna dig trygg när du tränar.

När du tränar med mig får du ett upplägg som är anpassat efter dina mål och förutsättningar. Oavsett om du vill ha personlig träning, mammaträning eller träning för ditt företag, om du vill träna med skivstång, kettlebell eller i ett utegym. Du binder dig inte till ett medlemskap men får ändå kvalitativ träning. 

Det mesta är möjligt! Hör av dig så diskuterar vi hur jag kan hjälpa dig.